domingo, 5 de julio de 2015

Català:
Dissabte, 26 de Setembre del 2015

Conferències (sala d'actes al centre cultural)


MATÍ 

10.30   Inauguració: "El cant del sentir" amb María Elena Beltrán Poblador i
  Sergi Outerelo Vila
11.30   Fisiologia de la digestió a carrèc de  Josep Vallés   
12.30   Energia, Consciència i benestar  a càrrec de Juan Saéz
13:00  Chemtrails i geoenginyeria a càrrec de Miguel Celades Rex

TARDA

17.00   Renacer al Amor a càrrec de Maria Luisa Becerra  
18:00   Mètode Yuen a càrrec de Cristina Horvath 
19:00   La ciència i l'estrès a per Hugo Di Dio



Plaça de L'ajuntament

MATÍ

11:30 Dansa de la Paneuritmia, dansa còsmica a càrrec del grup de Paneuritmia de Lleida

TARDA

17.30  Mostra de Tai Chi
19:30  Lauzeta música irlandesa i cèltica
20:45  Utara en concert acompanyat per Kiowa  "Inspiració Nativa Americana"

Tallers (centre cultural)

MATÍ 

11:00  Descobreix el teus valors naturals amb Fàtima Alemany
12:00  Taller camí cap al origen amb Raquel i Ariadna

TARDA 

17:00  Taller d'energètica i consciència "Aprèn a tocar el subtil món de les energies" amb Miquel Vallès


Tallers al teatre l'amistat 


MATÍ 

10:30  Ioga amb Navraj Kaur (Porteu estoretes)
11:30 Ecstatic Dance amb DJ Alcione

TARDA 

18:00 Danses del món amb Isabel Blanch

Diumenge, 27 de Setembre del 2015

Conferències (sala d'actes al centre cultural)



MATÍ

10.30       Nutrició energètica saludable a càrrec de Josep Maria Morera
11.30       Risanando con el Corazón a carrec de Javier Lorente
12.30      "Macrobiotica, filosofia i medicina Oriental, a càrrec Loli Curto Chávez

TARDA 

17.00       L'importancia d'estimarse a un mateix  a càrrec de Ananda Sananda
                (Alicia Sanchez Montalban i Victor Polo)
18.00       Cor batec L'autocuració Mitjançant el batec cardíac a càrrec d'Angels
               Elíes
19.00       Sanació quàntica  per als  animals  a càrrec de Gisela Krutzberg


Plaça de l'ajuntament


MATÍ 

11.00   Mostra de Tai Chi

TARDA 

19:30 Alu Spear presentant el seu nou disc Mama terra
20:45 Esperit de vi és una Banda de rondalla folk que ens oferirà "La Tal·lura de les Puces 

Tallers (centre cultural)

MATÍ 



11:00   El Mer-Ka-ba i les seves aplicacions amb Montse Sorli
12:00   “Disseny Humà“.  Taller vivencial “Viu el teu Disseny” amb Quim Buïl

TARDA 

 17:00  "Feng-Shui tradicional y la adaptacion moderna" amb Loli Curto


Tallers al teatre l'amistat 


MATÍ 

11:00  Dansa Contact  amb L'Associació Mou-lo de Lleida
12:00  Biodansa amb Chevi Sevilla


Ponents


Josep Vallès

Naturópata, educador sanitari, instructor en nou estil de vida, técnic superior en fitoterapia, técnic superior en nutrició i técnic superior en salut integral.







Juan Sáez

Format en arts curatives com el Shiatsu, medicina tradicional xinesa, macrobiòtica i Chi Kung. Tot unificant els diferents coneixements, a l'any 2000 va fundar Arte Zahorí, tot creant una formació de geobiologia sensitiva, que utilitza el cos com a instrument perceptiu.

Dona conferències i cursos a Europa, Estats Units, Brasil, Bolívia i Jordània. A més, ha publicat dos llibres sobre el desenvolupament de la sensibilitat i com aplicar-la a la nostra vida quotidiana, tot augmentant el nivell de consciència i benestar.

http://artezahori.com/


Cristina Horvath

Cristina Horvarth, psicòloga des del 1980, col·legiada núm. 247 a Las Palmas, és terapeuta del comportament, amb formació de postgrau i especialista en “sexologia clínica i 
psicoteràpia integrativa” per la Universitat de València. Té experiència i coneixements tècnics en l’ús d’estratègies terapèutiques pel tractament dels diferents trastorns psicològics més rellevants dels nostres temps. Utilitza un enfocament innovador de la 
teràpia breu estratègica més evolucionada. Amb certificació acadèmica de terapeuta de conducta i psicologia comunitària i comportamental, va assistir als dos cursos del programa de doctorat: “Aspectes psicològics en el procés de salut i malaltia”, del tercer cicle i postrgrau organitzat per la ULPGC de l’any 1996 fins el 1998.

Yuen Method Mastery és instructor des de fa diversos anys. Utilitza i ensenya les tècniques del doctor Kam Yuen. A més, té certificat oficial apta per impartir formació en el mateix mètode.

http://www.cristinahorvath.com/

Maria Luisa Becerra

Maria Luisa Becerra és doula, amb formació en psicoprofilacia obstétrica, amb certificat en psicologia humanista, formació en biodansa i és terapeuta de constelacions familiars sistèmiques (Institut Gestalt) Es renaixedora. A més és autora del llibre "Vam néixer per a triomfar".

http://www.marialuisabecerra.com/20-escuela-de-amor-y-vida-formacion--pro


Gisela Krutzberg
 
Gisela Krutzberg ha desenvolupat el mètode “SCAVUG ­Sanergia per als animals” com un mètode d'enseyament per poder transmetre aquest coneixement a totes les persones interessades en la salut dels animals de companyia amb enormes beneficis per a les persones. Els cursos sobre el mètode SCAVUG són fruït de la seva experiència i investigació amb els animals, així com també perquè tot amant de cavalls, gossos, gats i altres animals domèstics puguin comprendre millor als seus companys de quatre potes i, si així ho desitja, aprendre a exercir com a sanador d'animals. 

Gisela Krutzberg és sanergista de vocació i de cor. La sanergia és una filosofia basada en la investigació científica i espiritual que sintonitza amb el disseny original de les persones tot equilibrant qualsevol crisi personal amb el resultat d'augmentat espectacularment la consciència, la intuïció, els talents ocults i els poders d'autosanació mitjançant la connexió sanergètica, una eina molt poderosa per a les persones.

D'origen alemany i resident espanyola per elecció, Gisela Krutzberg és llicenciada en Ciències Econòmiques (Administració i Direcció d'Empreses) per la Universitat de Nürbberg­Erlangen (Alemanya) i compta amb una llarga trajectòria com executiva en empreses nacionals i internacionals, com empresària en estratègies de comunicació, màrketing i obertures de mercats internacionals. Gràcies a la seva experiència internacional va despertar l'interès de l'organització Manager­Training Dr. Rainer Stroebe a Alemanya, tot obtenint la llicència d'entrenadora de directius (coach) per a Espanya des de fa més de 20 anys.

 http://scavug.com/

Josep Maria Morera 

Terapeuta llicenciat en Biologia amb l’especialitat biosànitaria de bioquímica i genètica. Està Graduat en Medicina Tradicional Xinesa amb una vasta formació en Fitoteràpia i Fórmules Tradicionals. És professor titular de Qi Gong i Arts Marcials. Compagina les tasques de terapeuta i professor d’arts marcials amb la de divulgador publicant en diverses revistes. Format a la Xina, Corea de Sud i els EUA. Membre de la Societat Professional d’Acupuntors de Catalunya (SAC).

La NUTRICIÓ ENERGÈTICA SALUDABLE revela els principis de salut que s’han fet evidents a llarg dels segles a Orient i que s’han adaptat de manera realista al nostre món modern. Aquests elements són simples i perfectament aplicables per tothom dins la nostra pròpia tradició culinària.

www.calsant.es



Javier Lorente Cuevas

Naturòpata, terapeuta Gestalt, terapeuta de la polaritat, mestre de Reiki, formació en sintergètica, PNL, biomagnetisme del Dr. Isaac Goinz, risoterapeuta, formació de psicogenealogia amb Alejandro Jodorowsky, formació de tarot evolutiu (mètode Jodorowsky), master teacher en Magnifield Healing i Practitioner de EFT (tècniques de alliberament emocional).  

Està format en diverses disciplines que afavoreixen la salut holística i el creixement personal. Es dedica a promoure eines per l'auto cura de la salut, imparteix conferències i tallers de transformació a través de l'humor, la dansa i l'ús de l'energia quàntica.

http://saludconsciente.es/sobre-mi/



Loli Curto Chavez

Loli Curto té una trajectòria professional que suma més de 30 anys de treball intens, estudi i investigació constant de la dietètica, el naturisme i, en general, la medicina natural i tots els temes que es deriven de la filosofia oriental. Loli Curto experimenta, a la consulta diària, amb constància i tenacitat, tots els mètodes derivats de la filosofia oriental: Feng-Shui, Macrobiòtica, Dietètica xinesa, Shiatsu, Fitoteràpia, Aromateràpia i Salut Infantil. A més a més, ha fusionat tots els seus coneixements, tot descobrint i creant una tècnica específica que aplica a tot tipus d’activitats relacionades amb el mètode Feng-Shui, en la que ofereix una àmplia gamma de possibilitats curatives, sempre en la mateixa direcció: organitzar energia d’una manera correcta per obtenir beneficis en els àmbits de la salut, el benestar i el confort

http://www.feng-shui.es/l_curto/lolicurto/?lang=ca
   

Alicia Sánchez Montalbán i Víctor Polo com Ananda Sananda










Ananda Sananda és un binomi format per Alicia Sánchez Montalbán i Víctor Polo, amb el propòsit d'ajudar a les persones a connectar amb el seu cor i a confiar en si mateixes. Els dos treballen en unitat des d'agost de 2013. Entre les seves iniciatives es troben el curs Com estimar-se a un mateix, el Circuit de sanació emocional, els vídeos d'Espiritualitat Pràctica, les sessions de Cançons i Meditació i el Cd que porta el mateix nom i que recull la música que Víctor canalitza: cançons a guitarra i veu que ajuden a obrir el cor. Alicia Sánchez Montalbán Va néixer a Sevilla i viu a Barcelona des de 1996. Després d'estudiar Dret i Fiscalitat i treballar en diverses entitats bancàries es va dedicar al món de la formació, on va trobar la seva veritable vocació. Fa uns anys va començar a canalitzar per intuïció i, des d'aleshores, no ha parat de fer-ho. De les seves canalitzacions han sorgit missatges per difondre, meditacions, cursos, conferències, teràpies i fins i tot la creació d'Agartam, una agrupació sense ànim de lucre que promou la unitat i ajuda al despertar de consciència. El 2009 va crear el curs Aprendre a Canalitzar i ara l'ofereix al costat de Víctor Polo per diferents ciutats espanyoles. Entre els seus llibres es troben: Las Enseñanzas de Jesús (2012), Cartas Arcangélicas (2013), Aprender a canalizar (2014), Cuando Jesús era un niño (2014) y Diálogos entre mente y corazón (2014). 

Víctor Polo Va néixer i viu a Barcelona i es dedica al món de la música des dels 15 anys. En 2005 va participar al programa de televisió Operación Triunfo i va quedar tercer finalista. Des de llavors ha gravat diversos cds i participat en diferents programes de ràdio i televisió. També ha ofert concerts a moltes ciutats d'Espanya. En 2013 va començar a canalitzar cançons i des de llavors no ha parat de crear-les. La seva música, a més d'oferir un missatge que convida a la connexió amb el cor, ajuda a les persones a recuperar l'equilibri interior i l'alegria. En l'actualitat col·labora amb Agartam produint els àudios de les meditacions i els vídeos de presentació de les diferents xarxes, així com coordinant altres funcions tècniques.

https://anandasananda.wordpress.com/

Angels Elías

Naturòpata i nutricionista, formación en medicina xinesa i Tuina (teràpia infantil), pràctiques d'acupuntura i teràpies xineses a Pekin, terapeuta floral, reflexòloga podal, professora de QiGong.Va fer de voluntària en un hospital psiquiàtric de l'ONU (17 mesos en un centre de disminuïts psíquics i físics profunds).Investigadora sobre les energies residuals humanes.
És autora de tres llibres:
Reflexologia i lerh, alliberament d'energia residual humana
El caràcter pels peus
Experiències i tractaments a través de “Cor Batec” (en confecció)


http://www.lerh.es/


Miguel Celades

Periodista d'investigació i denuncia. Fundador dels congressos de "Ciencia y Espíritu" i de "Exopolítica" és gestionador de diversos llocs web, blogs y canals de televisió.











Hugo Di Dio

Facilitador d'Intel·ligència Emocional , Mindfulness i Comunicació empàtica . Format com a instructor de meditació en 1979 , i entrenat com a facilitador de grups el 1993 a la Fundació Findhorn ( Escòcia ) , va prendre contacte amb diverses disciplines tradicionals d'orient com la Vipassana i el zen quan vivia al sud-est asiàtic. Va practicar a l'Índia durant dues dècades per després radicar a Europa , on va incorporar l'enfocament de la "Comunicació No Violenta " de Marshal Rosenberg .



  Tallers i música



Montse Sorli

Destaca com a terapeuta quàntica. Després de diversos anys d'experiència, ha estat formada en acupuntura, cromoteràpia, aromateràpia, essències florals, reiki, reflexologia podal, radiestesia i angelogia. Coneix la Geometria Sagrada, tècnica de la qual se'n va enamorar. Ella és la persona adequada que ens permet reunir totes les tècniques apreses i aprofitar el màxim el potencial humà per arribar a la sanació i al miracle de la vida. 


Miquel Vallès

Artista plàstic, Artterapèuta, conductor de tallers de creixement personal, transmissor de Ciències Energètiques i Meditació del Temps Present,  Terapeuta vibracional i Coach energètic.  

Amb les  Ciències Energètiques m’he obert  a una comprensió nítida i clara, profunda i palpable d’unes eines efectives i potents per al món i els moments que vivim, duent ràpidament a una capacitat d’estar en la pròpia identitat, d’abastar i tocar el potencial, re-conèixer la relació energètica en equilibri entre el ser humà, el seu entorn i l’univers. M’han permès aprofundir infinitament en la realitat. Es un regal que he rebut i que m’encanta compartir.

He caminat pels camins de la recerca personal des de ben jove, la meditació, i el treball sobre mi mateix han estat el denominador comú, a través de les meves obres artístiques he volgut reflectir la Pau la Bellesa i l’Amor inherents a la creació i de les quals estem tant necessitats!, compartir els mons subtils que tot i invisibles transcendeixen i animen la nostra realitat.

http://www.tallerterraicel.blogspot.com.es/p/blog-page_11.html




Utara 

Una autèntica celebració del vent, amb diferents sons naturals de flautes natives americanes acompanyades per

Kiowa, amb la percurssió creativa dels tambors ceremonials, en un escenari evocatiu, viu i amb la influència de la cultura musical dels indis nadius d'Amèrica. Utara és compositor, intèrpret i fabricant de flautes natives americanes, tambors xamànics i altres instruments musicals ancestrals. Titulat professional en Coaching Personal. Des de 1999 Utara s'ha dedicat a investigar a fons el coneixement de la flauta nativa americana i l'impacte de les freqüències del so; i a l'any 2005 introdueix la flauta a Espanya en sales de concerts, esdeveniments i festivals com a intèrpret.

A la seva discografia presenta:

Sound of de Wind, Tierra, Metakiase, Ancestral 6, Frecuencias del Solfeggio, Voices i Vídeo Curs: Flauta Nativa Americana en 5 passos. La major aportació a la seva feina la realitza amb els seus alumnes i músics, que arriben amb el desig de trobar un sentit de transformació a la seva vida a través de la flauta nativa americana i el tambor xamànic ceremonial; això li ha donat l'oportunitat de realitzar una intensa anàlisi musical. A més a més ha acompanyat a homes-dones medicina a diversos llocs del món.

Com a conferenciant i comunicador imparteix ensenyaments a través de seminaris, cursos i trobades de xamanisme; i com a mestre creatiu sap guiar de forma excel·lent, amb un material renovador, per a fer arribar aquesta informació amb un llenguatge universal.

http://www.utara.es/
 

Lauzeta


Lauzeta és alosa, ocell de cant melodiós, en occità, la llengua dels trobadors. Així ni més ni menys és com aquest duet folk de Lleida format per Nuria García i Joan Baró s'endinsa en l'univers màgic i meravellós de la música celta per transportar cada escenari on toquen fins al cor d'Irlanda amb l'ajuda de les seves veus i instruments. Reels, jigues, cançons de taverna i balades íntimes, Lauzeta ho té tot preparat per a la festa, fins i tot alguna sorpresa que només si vens podràs descobrir!

http://www.lauzeta.com/






Alu Spear

Alu Spear és un músic senegalès afincat a Lleida des de fa uns anys, força conegut a les terres de Ponent on toca sovint, la ciutat i rodalies, i que participa activament en la vida cultural lleidatana, que acaba de publicar el seu primer disc, “Mama Africa”, cinc cançons amb personalitat pròpia sel ∙lecionades de l’extens repertori que ha anat composant, i que, amb la seva varietat d’estils i el bagatge d’influències del ric món musical senegalès, venen a enriquir el panorama musical català. 


Amb els ritmes africans a la sang, i una sensible qualitat melòdica, les composicions d’Alu Spear sonen lliures dels arquetips que massa sovint no fan sino globalitzar, en sentit peioratiu, la singularitat de la música que ens arriba del continent africà. Sobre ritmes de reggae i africans, i una manera de dir sensible i natural, l’Alu Spear canta en diferents idiomes, perquè se sent ciutadà de l’aquí i d’allà. Ell compon amb les llengües amb les que sent, es comunica, es perd i s’enamora. Cançons de melangia en francès, cançons de protesta en wollof, cançons amb ritme en anglès o cançons d’amor en català.




Esprit de vi

Sóm un grup que canta i explica rondalles i romanços  de la Plana de Lleida, dins del moviment de les cançons trobades. Un espectacle on es barreja  la rondalla cantada amb la rondalla visual, a l’estil dels trobadors de l’edad mitjana, expliquem històries d’amors impossibles i doncelles burlades, algunes amb amb certa càrrega erótica de l’època, es clar,  i altres amb to burlesc  sobre personatges que existien. 

Els Esprit de Vi ens unim amb la motivacío de retornar a la gent totes aquelles cançons que no es canten des de fa més de 100 anys  i que formen part de la nostra historia i de la memoria popular. 


Associació de contact improvisació Mou-lo de Lleida

L'associació sense ánim de lucre Mou-lo es consolida l'any 2013, per tal de practicar i fomentar el Contact Improvisació a es terres de Lleida. Mou-lo organitza classes setmanals d'aquesta disciplina, tallers intensius de pràctica del Contact amb professors convidats, i Jams mensuals obertes a tothom. Podeu veure les nostres activitats al nostre lloc web: lleidacontact.blogspot.com

El Contact Improvisació és un ventall de possibilitats per l’experimentació, el joc, el diàleg i l’escolta humana mitjançant el cos, la dansa, l’espai i el temps. La pràctica de Contact Improvisació utilitza, entre d’altres eines, l'intercanvi de pes entre persones, la consciència del propi cos, la distribució de l'espai i el temps, per a crear una dansa col·lectiva amb una o més persones.
Aquesta disciplina afavoreix el desenvolupament humà en moltes vessants. Per un costat, habilitats motores que permeten el descobriment del propi cos, d'una manera global. Accentua i afina l'escolta cap a un mateix i cap als companys de dansa per tal de poder establir diàlegs corporals i danses en acord al moment present i les persones que la integren. També possibilita el reconeixement i experimentació d'emocions que el cos ens proposa de forma natural i espontània mentre ens movem.

http://www.danza.es/danza.es/guia-danza/asociaciones/associacio-mou-lo-de-contact-improvisacio-de-lleida


Ecstatic Dance

Les sesions d'Ecstatic Dance, són un espai per al ritual sagrat de la dansa conscient. On a través de diferents estils, la música ens desperta tot el nostre potencial creatiu i expresiu. Un lloc on cada un pot ressonar amb el ritme de la vida i fondre's amb ell.





Chevi sevilla

Professor de música guitarrista. Facilitador de biodansa IBF (Internacional Biocentric Foundation) amb núm. de registre BAR 1232. Té grups regulars de biodansa a Barcelona, Lleida i Zaragoza. Tallers amb processos d’acompanyament a las persones en la recerca de relacions més plenes, convidant-les a entrar en un estat de profunda llibertat interna. Ha fet treballs específics amb nens autistes com a suport educacional per la Diputació General d’Aragó. També ha fet dinàmiques de grup amb tallers residencials en tota Espanya i extensions de biodansa i fang, biodansa i quatre elements, biodansa i massatge. És soci de la SGAE (Societat General d’Autors d’España) des de 1989. També és col·laborador de Greenpeace.

http://www.uolala.com/u/45997/chevi-biodanza


Quim Buïl

Quim Buïl. Analista, estudiant i divulgador de “Disseny Humà”
des de 2004. Ha sigut alumne d’alguns dels  principals i primers divulgadores d’aquest sistema. Estudiant i professor de ioga. Ha estudiat (estudia) diferents disciplines de creixement personal i camins espirituals incloent-hi l’astrologia tradicional i l’astrologia del “Disseny Humà”. Forma part de la organització del  Centre d’Ensenyances i Creixement Personal “La Cabana” de Tarroja de Segarra,   es  dedica a impartir classes de ioga i  a fer  lectures individuals de “Disseny Humà”, entre d’altres coses.

Disseny Humà és un tipus  d’interpretació
vida i de la persona  a traves de l’astrologia. És una eina molt recent i 
innovadora (va entrar canalitzada fa uns 20 anys), que treballa d’una 
manera molt diferent de  l’astrologia tradicional. Es tracta d’un mapa que 
se  centra en el “vehicle” de la persona: quins “dons” porta 
instal·lats?, quines són els motors energètics que l’impulsen? Quins són els 
seus “potencials de saviesa”?, Com funciona la seva energia



Raquel Martínez Matas y Ariadna Gómez Obrador


Ariadna Gómez Obrador, nascuda el 15 de juny de 1988 a Girona. Diplomada en Magisteri d’Educació Física. Ha col·laborat com a terapeuta amb el projecte del Centre Tao, centre de teràpies alternatives de st. Joan de Mollet, Girona. Ha escrit dos llibres de poesia: “Interiores” per Quadrivium (2009) i “Onirtopia” per l’Editorial Círculo Rojo. Actualment està exercint de mestre en una escola.


Raquel Martínez Matas, nascuda el 28 d’agost de 1988 a Girona. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Diplomada en Enginyeria Tècnica Agrícola esp. en Indústries Agràries i Alimentàries. Ha col·laborat amb el restaurant Bionèctar (Omshanti) d’alimentació crudivegana i teràpies alternatives, amb l’Associació Respira (plataforma de teràpies alternatives). Actualment col·labora amb Bon Aprofit i Consciència al plat (dos projectes destinats a l’expansió de l’alimentació conscient) i com a terapeuta energètic i coach emocional.


Paneuritmia


La Paneuritmia es una dansa sagrada. la seva música i els seus moviments van ser donats per el mestre Peter Konstantinov Deunov a Bulgaria  a l'any 1864.

La Paraula PANEURITMIA vol dir  "ritme-còsmic-suprem" PAN signifique total EU
significa verdader i RITMIA la correcta regularitat del moviment.
Tot es ritme a L'Univers i el ser humà pertany aquest gran ritme còsmic



Fàtima Alemany

Llicenciada en Ciències de la Informació-Periodisme. Coach per The Coaches Training Institute (CTI) acreditada per la International Coach Federation. Formada en el programa ORCS-Coaching per a organitzacions, relacions i sistemes, i en PNL per Richard Bandler, Educadora i creadora de programes de coaching per a persones i equips, i d'autoconeixement a través de l'escriptura. Organitzadora d'actes i jornades de coaching. Vinculada a Catalunya Ràdio entre 1995 i 2013. "Sóc molt feliç compartint els tresors que cadascun portem a dins"




María Elena Beltrán Poblador
María Elena Beltrán Poblador es va formar com a Psicoterapeuta Holística , terapeuta de Essències Florals , acompanyant en Biodescodificació i com a mestra d'un Curs en Miracles. En la seva recerca personal , i posant l'èmfasi en el sentir , va anar rebent canalitzacions que la van ajudar a prendre consciència de l'Ésser que SOM ia compartir el seu sentir a través dels cants que van ser sorgint del seu silenci ; experimentant així el poder des- bloquejador , equilibrador i sanador que produeixen aquests cants ,acompanyats també , pel moviment energètic que crea amb les seves mans.


Sergi Outerelo Vila

Va ser després d’un concert amb bols tibetans, al que vaig assistir per casualitat, o millor dit “Causalitat”, on la meva vida va fer un tomb de 180º. Vaig passar de Treballar entre 10 i 12 hores al dia com a enginyer a una empresa instal·ladora a descobrir que hi havia un altre forma de veure i fer les coses, un altre mon. 

Un mes després d’aquella experiència la empresa on treballava ens va anunciar que tancava. La meva resposta;  - Genial!! 
Vaig decidir investigar, formar-me, connectar amb la meva essència. 

M’he format en Reiki usui Tibetà i Omnia Reiki, quiromassatge, reflexologia podal, cant d’harmònics  i sobretot en teràpies vibracionals amb bols Tibetans.
Segueixo creixent i segueixo formant-me. Ara des de fa poc més de cinc mesos he obert una botiga i centre de teràpies i formació a Badalona, on a més de poder oferir formació i teràpies per al creixement personal, tenim articles que et poden ajudar al teu dia a dia.






No hay comentarios:

Publicar un comentario