lunes, 11 de noviembre de 2013

Premsa

PREMSA 
TERRITORIS.CAT :

"Mollerussa viu tres dies d'experiències, amb bons resultats econòmics"

La Fira del Sentir ha estat tota una experiencia, tan pel públic com pel sector comercial de Mollerussa, que ha comprobat que les seves propostes tenen una bona resposta de visitants.

 Mollerussa ha comprovat, un cop més, que les seves convocatòries tenen una bona resposta de públic, com es va fer pales aquest cap de setmana amb la Fira del Sentir, una mostra dedicada a les teràpies, i l'alimentació natural, i a l'artesania de disseny.

Han estat tres dies en què el centre comercial de la Capital del Pla d'Urgell, es va convertir en escenari de gran quantitat d'activitats relacionades amb aquests sectors, que van combinar amb conferències i tallers. Gimnàstica, mandales, concerts, cuina solar, tai-chi, meditació, Ioga, chi-kung, entre altres.

La fira va comptar amb la participació de més de 50 professionals i 46 expositors, que es van instal·lar entre la plaça Major, plaça de l'Ajuntament, i el carrer Vilaclosa, i que van rebre la visita d'un nombrós públic.

Segons manifestacions dels responsables de Mollerussa Comercial, ha estat una proposta nova, que va sorprendre als visitants, i que va complementar l'activitat comercial del cap de setmana. Pel que fa als expositors, van manifestar que el volum de vendes va ser important, per la qual cosa, van mostrar el seu interès en què la fira pogués tenir continuïtat.

Tot plegat una nova iniciativa, que va permetre demostrar el dinamisme, i les ganes de divulgar la marca Mollerussa, tan per part del consistori, com de l'associació Mollerussa Comercial.


"Josep Pàmies protagonitza la inauguració de la Fira del Sentir a Mollerussa"

 


FOTOGRAFÍES





























No hay comentarios:

Publicar un comentario